divendres, 24 de març del 2017

ENS VISITA UNA ONG (ACNUR)

                                                             
El dijous 23 de març ens van vindre a fer un taller unes representants d’Acnur que es deien Adriana i Caterina( La Caterina per fugir del seu país va anar a Madrid com a turista des de Colòmbia  demanant refugi).
Primer la classe de 5èA vam veure un vídeo de l’InfoK on l’Omar, l’Haslan i la Hala explicaven com ho estaven passant a la guerra de Siria, també hi havia nens de la nostra edat que preguntaven perquè hi havia guerra i que significava ser refugiat. Seguidament ens vam partir en grups per a fer unes quantes preguntes per entrevistar a la Caterina. Quan vam acabar ens va donar a cadascun una braçalet d’Acnur que posava refugiats en 6 idiomes.
A la classe de 5èB ens van posar un vídeo (conte)que es titulava: l’Ametller no va poder fugir, aquest vídeo el narrava l'Adriana. Desprès de veure aquest vídeo la Caterina ens va explicar la seva historia i seguidament ens van demanar que dibuixesim  el que nosaltres ens emportaríem si haguéssim de fugir d'una guerra, cada persona explicava que era i perquè se'l emportaria. Al acabar ens vam fer una foto i també els van donar un braçalet.


MOLTES GRÀCIES ACNUR

Grup 8: Miguel, Aitana, Berta, Laura , Fadwa i Abril.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada